De ideale ligging van Voorwillens

De ideale ligging van Voorwillens

Supermarkt, andere winkels en het station in de buurt. Zoals we al vertelden, ligt Voorwillens dicht bij het historische centrum van Gouda, in zeven fietsminuten ben je in het centrum. Voor je boodschappen hoeft je niet ver en dan heb je ook nog alle keuze. In de wijk zijn er maar liefst vier verschillende supermarkten, waarvan er twee op loopafstand van het nieuwbouwplan liggen.

Ook de treinstations zijn om de hoek, zo ben je binnen drie minuten op station Gouda Goverwelle en binnen zeven minuten op station Gouda Centraal. Zin in een avondje naar de bioscoop? Gouda Cinema ligt op tien fietsminuten van Voorwillens.

Opzoek naar een rustige plek? Natuurgebied Goudse Hout ligt praktisch in de achtertuin. Hiervandaan fietst je over dijkjes, omringd door water, naar de Reeuwijkse Plassen. Echt een supermooie route! Een gewone dag kan hier zomaar een beetje als vakantie voelen.

Centrum om de hoek

Centrum om de hoek

Het project Voorwillens is vernoemd naar de mooie straat (de Voorwillenseweg) waar het nieuwbouwplan aan ligt en is ideaal gelegen ten opzichte van de stad, de natuur en verschillende uitvalswegen. Als je de Voorwillenseweg af fietst via de Karnemelksloot en de Lange Tiendeweg sta je zo in hartje Gouda, waar je naast de Sint-Jan en het Stadhuis talloze horecagelegenheden vindt. 

Centraal gelegen

Centraal gelegen

Gouda is centraal gelegen ten opzichte van de andere grote steden. Met de auto ben je zo op de A12 en A20, waardoor je met 30 tot 40 minuten in Rotterdam, Den Haag of Utrecht bent. Reis je met het openbaar vervoer? Dan wandel je vanaf Voorwillens zo naar station Goverwelle. Bij slecht weer kun je de auto op de P+R zetten bij het station.

Perfecte plek om op te groeien

Perfecte plek om op te groeien

Voorwillens is een superfijne plek om op te groeien. Er zijn een aantal basisscholen in de buurt en er is volop ruimte om buiten te spelen. Bassisschool Wereldwijs ligt letterlijk om de hoek. Leuk ook voor je kinderen om ’s avonds nog even op het plein te spelen. Praktisch naast Voorwillens vind je Natuurspeeleiland Het Eiland. En sporten jouw kinderen graag? Langs de Sportlaan – op vijf minuten loopafstand – zitten diverse clubs en verenigingen

Voorwillens in beeld

Bekijk hier de video van Viavesta over Voorwillens.