Het project

Wonen in Voorwillens

Wonen in Voorwillens

Langs de Voorwillenseweg staan straks 6 chique twee-onder-een-kapwoningen en aan Gedenklaan komen 12 rij- en hoekwoningen. Alle duurzame nieuwbouwwoningen hebben een voortuin met groene haag. Langs de Voorwillenseweg staan nog prachtige oude knotwilgen en aan de Gedenklaan worden nieuwe bomen geplant, zodat je overal geniet van groen uitzicht.

De twee-onder-een-kapwoningen beschikken over twee parkeerplaatsen, deze bevinden zich aan de achterzijde van de tuin. Voor de rijwoningen is er de mogelijkheid om de auto voor de deur of op de parkeerplaatsen tussen de woonrijtjes in te parkeren.

Wonen in jaren dertig stijl

Wonen in jaren dertig stijl

De woningen zijn ontworpen door de architect Richard van Tiggele van Venster Architekten uit Gouda. De architectuur van de woningen is tijdloos mooi en is beïnvloed door woningen uit de jaren dertig.

Alle woningen worden hoogwaardig geïsoleerd. Daarbij worden de woningen voorzien van vloerverwarming, dubbel HR++ glas en zonnepanelen. Bovendien wordt Voorwillens gasloos uitgevoerd en daarmee zijn deze woningen duurzaam en klaar voor de toekomst.

Meer weten?

Meer weten?

De ontwikkeling van het plan is in volle gang. We zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen van de verkoop. Verwacht wordt dat de woningen in het eerste of tweede kwartaal van 2021 te koop zullen worden aangeboden. Wil je op de hoogte blijven? Schijf je dan nu in voor de digitale nieuwsbrief!