23 September start de verkoop!

23 September start de verkoop!

Eindelijk is het zover! We gaan starten met de verkoop van de 6 chique twee-onder-een-kapwoningen en 12 hoek- en rijwoningen.

De twee-onder-een-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van 158 vierkante meter met een riante tuin gelegen op het zuiden. Vanuit de voortuin kijk je uit op de oude knotwilgen gelegen langs de Voorwillenseweg.

De rijwoningen hebben een woonoppervlakte van 116 tot 121 vierkante meter. De tuin wordt aan de voorzijde omringd door een fraaie groene haag. De kapvorm van deze woningen is verschillend, waardoor de woningen voorzien van een tuitgevel over een grotere zolderverdieping beschikken.
 
De rijwoningen worden aangeboden vanaf € 385.000,- v.o.n. De twee-onder-een-kapwoningen worden aangeboden vanaf € 699.000,- v.o.n.

Ben je geïnteresseerd in één van de 18 woningen? Meld je dan nu aan voor de informatieavond! Deze vindt plaats op donderdag 23 september van 16:00 tot 18:00 en van 19:00 tot 21:00 op het voetbalcomplex van CVV de Jodan Boys aan de Sportlaan 8 in Gouda. Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht. Aanmelden kan via nieuwbouw@viavesta.nl of bel 0182-511283.
Het parkeerterrein 'Verkennerspad' biedt ruim voldoende parkeergelegenheid. Vervolgens is de route naar de locatie van de Meet & Greet duidelijk aangegeven met vlaggen van Viavesta. 

Kan je er op 23 september niet bij zijn, maar ben je wel geïnteresseerd in een woning? Op de website vind je meer informatie en kan je na de start verkoop alle benodigde documenten, zoals plattegronden en inschrijfformulier, downloaden of je kan de informatie opvragen bij Viavesta Makelaars.