Informatie avond op 27 maart 2018

Informatie avond op 27 maart 2018

Momenteel werken wij aan een woningbouwontwikkeling aan de Gedenklaan en de Voorwillenseweg te Gouda. Op de locatie waar in het verleden de Anne de Vries basisschool stond zijn wij voornemens om 18 woningen te realiseren. 

Belangstellenden betrekken wij graag bij de planvorming. Hierbij nodigen wij u uit voor de informatie avond welke gehouden zal worden op:

Datum             : dinsdag 27 maart
Locatie            : Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 te Gouda
Tijd                  : tussen 18.30 en  20.00 uur (op basis van inloop)

Tijdens deze inloopavond kunt u bij ons terecht om uzelf op informele wijze te laten over planning en planvorming van het project. Wij gaan graag met u in gesprek en zijn erg benieuwd naar uw mening over het plan, de architectuur en uw eventuele vragen. Uw input zullen wij meenemen om te komen tot een optimaal en mooi plan.

Voor het bezoeken van deze informatieavond hoeft u zich niet aan te melden. Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u wel op de hoogte gehouden worden? Of wilt u zich alvast aanmelden om digitaal de laatste informatie te ontvangen? Dan kunt u zich, als u dit nog niet gedaan heeft, aanmelden via het contactformulier op de website www.voorwillens.nl.

Wij kijken uit naar uw komst!