Start verkoop komt dichterbij!

Start verkoop komt dichterbij!

De verkoop van het project Voorwillens komt steeds dichterbij, maar we vragen je nog even geduld te hebben. Zoals het nu lijkt, kunnen we na aankomende zomer starten met de verkoop van de 18 nieuwbouw woningen binnen het plan Voorwillens. Op dat moment opent ook de online inschrijving en kun je de benodigde verkoopdocumenten vinden op de website.

Stand van zaken
Op dit moment is er buiten gestart met het aanbrengen van de zandlaag voor het aanleggen van de weg (voorbelasting). Goed nieuws dus voor de voortgang van het project! Wel heeft het enige tijd nodig voordat de benodigde zetting is bereikt. Vandaar dat de start van de bouw van de woningen niet eerder dan in het voorjaar van 2022 zal plaatsvinden.

De woningen
Het plan bestaat uit 6 chique twee-onder-één-kapwoningen en 12 rijwoningen. De architectuur van de woningen is geïnspireerd op de architectuurstijl van de jaren ‘30. De twee-onder-één-kapwoningen hebben in de basis een gebruiksoppervlakte van circa 158 m2. De rijwoningen hebben in de basis een oppervlakte van circa 116 m2 tot 121 m2. De rijwoningen verschillen in kapvorm en hebben hierdoor een andere zolderverdieping.

Financiële check
Op het moment dat we starten met de verkoop, zullen we vragen om een financiële check. Deze check kan je laten uitvoeren bij één van onze adviseurs of via je eigen financiële adviseur, zodat je goed voorbereid bent voor de start verkoop. Het formulier voor de financiële check is vanaf het moment dat we in verkoop gaan te vinden op de website.

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je naast het nieuws op de website ook graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen het project Voorwillens, meld je dan aan voor de nieuwbrief. Dit kan via het inschrijfformulier.