Update februari 2021

Update februari 2021

Het heeft even geduurd, maar we zijn blij je te kunnen mededelen dat de voorbereiding voor de verkoop van de 18 woningen in het Goudse nieuwbouwproject Voorwillens in volle gang is. We geven graag een update omtrent de ontwikkelingen in het project.

Stand van zaken
Begin vorig jaar is het bestemmingsplan vastgesteld. Goed nieuws dus voor de verdere ontwikkeling. Daarop hebben we afgelopen jaar ook besloten de omgevingsvergunning alvast in te dienen en zijn de eerste stappen gezet om het terrein bouwrijp te maken. In de tussentijd zijn ook de beelden uitgewerkt van de woningen die in dit bijzondere stukje van Gouda gebouwd gaan worden.

Planning
Op dit moment zijn we nog bezig de verkoop voor te bereiden en de stukken hiervoor gereed te maken. Ook alle benodigde toestemmingen en goedkeuringen die nodig zijn om te kunnen starten zijn we aan het uitwerken. De verwachting is dat dit voorjaar de verkoop zal starten. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de digitale verkoopbrochure. Zodra deze beschikbaar is en we meer gedetailleerde informatie kunnen delen (o.a. over de VON-prijzen en afwerkingsniveau) zullen we dit via de nieuwsbrief kenbaar maken.

Inschrijven nieuwsbrief
Heb je je al ingeschreven voor de nieuwbrief? Dit kan via het inschrijfformulier.